De pups van onze Tim en Maartje!

De pups zijn geboren op 17 februari 2021. De nacht ervoor afgaande was een beetje onrustig, dus eigenlijk dacht ik, dat ze die nacht zou bevallen. Maar nee, ze nam haar tijd!!!!

Hierbij de volgorde van geboorte van de 3 heren en de 4 dames!

17.30  uur teefje kop 182 gram.
17.55 uur reutje kop 200 gram.
18.10 reutje schouder 164 gram.
18.35 uur teefje schouder 140 gram.
19.05 uur reutje rug 152 gram.
19.55 uur teefje rug 248 gram.
20.40 uur teefje staart 190 gram.

De familie maakt het goed en ze hoeven alleen maar te slapen (lees groeien) eten, plassen en poepen, wat een heerlijkheid!

Op de onderstaande foto\’s zijn ze alweer 1.5 week en het gaat super!

We cannot display this gallery 

Met 2 weken hebben een paar pupjes de oogjes een beetje open, dus ik heb er nog wat leuke foto\’s van gemaakt!

We cannot display this galleryDe heren zijn: paars, geel en blauw.
De dames zijn: wit, rood, oranje en roze.

Ook de namen zijn inmiddels goedgekeurd door de Raad van Beheer, maar jullie mogen ze natuurlijk noemen zoals jullie zelf willen!!!

De heren:
Rhythm and Blues v.d. Tulpashoeve
Royal Charmer v.d. Tulpashoeve
Running Free v.d. Tulpashoeve

De dames:
Ready to Dream v.d. Tulpashoeve

Run for the Roses v.d. Tulpashoeve
Right on Time v.d. Tulpashoeve
Rise and Shine v.d. Tulpashoeve

Hieronder zijn ze  3 weken en het worden al echte hondjes. Ze beginnen al een beetje te blaffen en rond te lopen, zo leuk!!!!

We cannot display this gallery

Wat is het toch heerlijk om de pups te blijven fotograferen!!! Hieronder zijn ze 4 weken!! Ze krijgen nu heerlijk vlees te eten naast de melk van moeder Maartje!!!

We cannot display this gallery 

Inmiddels zijn de pups 5 weken en kunnen ze naar buiten als het niet te koud is! Het eten wordt in een grotere etensbak gegeven en er is altijd meer eten, dan dat ze op kunnen, dus er hoeft nooit baknijd te ontstaan. 

We cannot display this gallery

 Oeps wat is er de laatste tijd veel gebeurd, allemaal positief, maar doordoor heb ik mijn site dus niet bijgewerkt. Met 6 weken hebben ze natuurlijk de inenting gehad en allemaal voor 100% goedgekeurd. Maartje en Tim hebben weer gezonde pups ter wereld gebracht! De pups zijn met 7 weken naar de Universiteit van Utrecht geweest en gelukkig waren ze allemaal weer vrij van levershunt!!! 

Rond de 8 weken zijn de pups naar de nieuwe baasjes gegaan en wat boffen we altijd met de nieuwe baasjes!!!! Altijd zo aardig en we krijgen altijd veel foto\’s en filmpjes te zien via de groeps whatsapp. 

Voorlopig is het weer rustig bij De Tulpashoeve en tijd voor andere dingen. Het was een fijn nestje, gezond, lief, open en ….. weer heel mooi!!!! Kijk maar weer even naar de leuke portretjes!!!!

We cannot display this gallery