Pupje van Soof 2021

30 november 2021

Inmiddels is Roef vertrokken naar zijn nieuwe baasjes waar hij het ongelooflijk naar zijn zin heeft. Hij is een zeer stabiel hondje met best wat pit, maar hij kan ook heerlijk genieten van alle aandacht!
Roef was bij ons een geweldige pup en genoot van al zijn vriendjes, vader en moeder bij ons!

Met 6 weken werd hij bij de dierenarts ge├źnt en helemaal gezond verklaard. Natuurlijk hebben we bij de Universiteit van Utrecht Gezelschapsdieren ook weer laten testen op levershunt en gelukkig heeft Roef het niet!! 
We cannot display this gallery

 
Inmiddels is het menneke al weer 5 weekjes oud! Hij vindt het heerlijk in de tuin en hij is heel gelukkig met de andere volwassen honden die we hebben! Hij rent en heeft een schik ongelooflijk, dus hij mist broertjes of zusjes gelukkig niet. Bij het nieuwe baasje zal hij Roef gaan heten. Leuk he!!!
We cannot display this gallery
Op 4 oktober is bij ons Special One v.d. Tulpashoeve geboren. Er waren bij de echo 3 kloppende hartjes gezien, maar helaas zijn er 2 geresorbeerd (opgenomen door het lichaam). Het pupje van Soof en Remsey is op natuurlijke wijze geboren en woog maar liefst 288 gram.
Dit menneke doet het super goed en heeft natuurlijk alles voor zich. Hij hobbelt al tussen de andere honden door, dus hij is absoluut niet alleen. Soof is een trotse moeder!
We cannot display this gallery