Remsey

Amstel and Don REMBRANDT (REMSEY)

NEDERLANDS KAMPIOEN 2022

NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN 2021

geboren 28 maart 2020

vrij van erfelijke oogafwijkingen (ECVO)
vrij van PRA- B (ouders zijn vrij)

vrij van Type B1 -PRA
vrij van MAC
vrij van MC,
vrij van PMDS

vrij van CMT/DTP
vrij van Comma Defect
vrij van Patella Luxatie

 

Kompakter kräftiger Rüde, gestreckter Kopf mit dunklem Auge. Vorzügl. getragen Ohr, schöne Oberlinie, Gute Brusttiefe. Winkelungen i.o. 
Erstklassiges Haarkleid. Sehr schöne Bewegung. Freundl. Wesen.
Bester Rüde, Jugend BOB, Floriansieger. Richter E. Schön (D)

Lovely junior boy. Well shaped head. Exc. ears. Good neck and topline. Nice tailset and carriage. Excellent chest. Good substance of body and bones.
Good harsh coat. Happy mover.
1 Exc., Res. CAC. Judge P. Berchtold (AT)

2,5 Jaar knappe kampioensreu. Mooi van maat, quadratisch in bouw. Gestrekt mannelijk hoofd met parallelle lijnen. Donker oog, goed gebit, goede hals.
Goed ontwikkeld lichaam. Correct gehoekt achter. Voldoende voor. Goed bot. Mooie katvoeten. Prima harde beharing. 
Tijdens gaan achter correct, kan voor een tikje vaster.
CAC, CACIB, BOS (Beste Reu), BOB (Beste van het ras). Keurmeester R. Douma.

 

Heb je interesse in hem als dekreu….. stuur mij dan een emailtje  of bel mij even voor meer informatie!! Klik hier voor mijn contactgegevens.

 

 

Afgezien dat Remsey een prachtige hond is, heeft hij ook een geweldig karakter. Aanvankelijk was hij afstandelijk naar vreemden, maar inmiddels zoekt hij de mensen op om geknuffeld te worden. Hij is gelukkig ook zeer sociaal met onze andere honden. Remsey is heel sportief, stabiel, speels en ondeugend, dat hoort er allemaal bij!!!!
Waar wordt hij helemaal wild van…… samen met het vrouwtje weg met de fiets, soms achter in het karretje, dan weer los en dan weer aan de lijn. Hij vindt het geweldig!!

En niet te vergeten…… Remsey is vrij van  alle ziektes waarop getest kan worden! We zijn heel blij met hem en hij is een prachtige aanvulling bij de Tulpashoeve.